Leidingsploeg

Wie is dit jaar jouw leiding?


Unsplashed background img 1

Afbeelding Jari

Ynke

Heeey, ik ben Ynke en dit jaar zit ik in mijn tweede jaar pilotenopleiding! Naast leren vliegen zal ik dit jaar samen met Britt en Gilles de Pinkels proberen een fantastische tijd te bezorgen! Tot snel!

Afbeelding Cato

Britt

Heyla! Ik ben Britt. Ik ben 19 jaar jong en volledig klaar voor alweer mijn vierde jaar leiding bij de chiro! Ik begin aan mijn derde jaar in Gent aan de opleiding Grafische Digitale Media. Dit jaar zal ik samen met Gilles en Ynke ervoor zorgen dat de Pinkels het toffe chiro leven kunnen ontdekken! Tot dan xoxo

Afbeelding Ward

Gilles

Alloha iedereen. Ik ben Gilles Mylles en studeer elektromechanieker in Brugge. Samen met Ynke en Britt wil ik er topjaar van maken bij de Pinkels. Mijn lievelingskleur allertijden is fluo-roze!

Afbeelding Ynke

Manou

Heyhoi! Ik ben Manou Vanhooren en ik ben 16 jaar. Ik studeer Humane wetenschappen 5 in De Frères in Brugge en ga nu naar mijn laatste jaar. Ik hoop dat wij er samen met de Speelclub een leuk jaar kan van maken!!! Tot in de chiro ;))

Afbeelding Gillian

Ward

Hallo chirovrienden, mijn naam is Ward. Dit is mijn derde jaar in de Chiro en het wordt een fantastisch jaar met de Speelclub. Samen met jullie hulp maken we er een jaar van om niet te vergeten! Hopelijk hebben jullie er ook zoveel zin in als ik en tot zondag! xoxo ward

Afbeelding Arno

Jari

Heyhoplahoi beste Chiro vrienden!! Mijn naam is Jari Vandamme en dit jaar zorg ik samen met Amber en Cas voor een zot ravotjaar bij de RAKWI'S!! Buiten de Chiro voetbal ik bij KEG Gistel en zet ik mijn studies verder in mijn derde jaar kinesitherapie. Ik kan al niet wachten tot de Chiro begint!! Tot zondag!!

Afbeelding Britt

Amber

Halloooo!!! Mijn naam is Amber Acke en dit is mijn eerste jaar leiding! Ik zit in mijn 6de middelbaar en ik studeer sociale technische wetenschappen in Sivi Torhout. Samen met Jari en Cas zal ik leiding geven aan de Rakwi’s. Het wordt een jaar met heel veel leute! Tot dannn!! Kusjes Amber

Afbeelding Cas

Cas

Halloo!! Ik ben Cas, ik ben 19 jaar en ga naar school in Gent. In mijn derde jaar als leiding zal ik ditmaal de Rakwi's proberen een onvergetelijk jaar te geven samen met Jari en Amber. Ik kijk er al naar uit, Tot dan!!

Chiro-activiteiten voor groot en klein
Unsplashed background img 2

Afbeelding Jitse

Gillian

Hey Halloooo, ik ben Gillian. Ik ben 19 jaar en start dit jaar aan mijn derde jaar als leiding. Naast de chiro begin ik ook aan mijn tweede jaar als industrieel ingenieur in Brugge. Ik kijk er alvast naar uit om er weer een super chirojaar van te maken met de Tito's!!!

Afbeelding Gilles

Sam

Elk zn goeiendag! Mijn naam is Sam en ik zit in mijn 3e jaar regentaat wiskunde-informatica. Dit jaar is al mijn 4e jaar leiding waarvan nu mijn 3e jaar hoofdleiding. Hopelijk wordt dit een chirojaar dat de Tito’s nooit meer zullen vergeten!

Afbeelding Arno

Arno

Hallohey, ik ben Arno Rowan. Dit jaar start ik al aan mijn derde jaar als Chiroleiding. Ik studeer industrieel ingenieur in Gent. Ik hoop om er een topjaar van te maken voor de Keti’s .

Afbeelding Britt

Cato

Hoi piepeloi! Ik ben Cato en ik ben 18 jaar. Samen met Arno zullen wij ervoor zorgen dat de Keti’s de gekste, leukste en plezierigste zondagen beleven. Naast de Chiro ben ik vaak te vinden in Brussel om mijn eerste jaar hotelmanagement te starten. Tot zondag!

Afbeelding Cas

Jitse

Hey hallooo! Mijn naam is Jitse Van Loo en dit wordt al mijn 4e jaar leiding! Ik studeer logopedie & audiologie in Gent. Na vorig jaar mij te amuseren met de jongsten zal ik dit jaar leiding geven aan de oudste groep, de Aspi! Ik zie het al helemaal zitten, hopelijk jullie ook! XXX

Leuke manier om nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen
Unsplashed background img 3