Leidingsploeg

Wie is dit jaar jouw leiding?


Unsplashed background img 1

Afbeelding Jari

Jari

Heyy!! Ik ben Jari Vandamme en dit jaar wil ik er weer een fantastisch chirojaar van maken. Samen met Cato en Ward zal ik me zot amuseren met de Pinkels! Ik begin dit jaar aan mijn studie kinesitherapie in Gent en zet ik ook mijn passie voor voetbal verder. Ik kan niet meer wachten tot de chiro begint! Saluttt

Afbeelding Cato

Cato

Hey hey! Mijn naam is Cato en ik kan met trots zeggen dat ik mijn 11de jaar chiro start als leiding. Ik volg wetenschappen-moderne talen in Sint-Leo Hemelsdaele te Brugge en dit jaar volg ik ook mijn redderopleiding. Trek jullie chirokleren maar al aan want wij zullen er volledig voor gaan met de Pinkels!!

Afbeelding Ward

Ward

Olaaa! Ik ben Ward en dit is mijn eerste jaar leiding. Ik zit in het zesde middelbaar in het Sint-Godelieve College te Gistel. Ik sta al te popelen om het Chirojaar te starten met de schattigste van allemaal, de Pinkels! We gaan er een geweldig jaar van maken! Tot zondag!

Afbeelding Ynke

Ynke

Heey allemaal! Ik ben Ynke Van Loo en dit jaar zit ik samen met mijn zus Jitse in de leidingsploeg. Ik volg wetenschappen-wiskunde in Sigo te Gistel. Dit jaar wordt geel mijn favoriete kleur, het kleur van de Speelclub! Tot snel!

Afbeelding Gillian

Gillian

Hallooo, Ik ben Gillian. Ik woon in Zerkegem en zit in mijn laatste jaar wetenschappen wiskunde in SIGO in Gistel. Na al mijn jaren chiro als gastje start ik dit jaar aan mijn eerste jaar als leiding van de Speelclub. We zullen er een super jaar van maken!

Afbeelding Sieben

Sieben

Hallo iedereen, als derde jaar leiding sta ik terug bij de Speelclub. Dit jaar ben ik dan ook samen met Sam groepsleider! Ik studeer ict-technieken in vives in Kortrijk. Hopelijk kunnen we er een tof chirojaar van maken.

Chiro-activiteiten voor groot en klein
Unsplashed background img 2

Afbeelding Arno

Arno

Halloooo, ik ben Arno en ik heb super veel zin om dit chirojaar te starten als leiding van de Rakwi’s. Ik volg nu wetenschappen-wiskunde in het Sigo in gistel.

Afbeelding Britt

Britt

Heyla! Ik ben Britt. Ik woon in Bekegem en ben klaar voor mijn tweede jaar leiding in de chiro! Dit jaar ga ik de richting grafische en digitale media volgen in Gent. Samen met Arno zullen wij zorgen dat de Rakwi’s een jaar krijgen om nooit meer te vergeten! Tot dan xx

Afbeelding Cas

Cas

Hallo, ik ben Cas en ik woon in Zerkegem. Ik zit in het zesde middelbaar wiskunde wetenschappen in SIGO. Dit is mijn eerste jaar leiding en hierin ga ik er samen met Jitse en de Tito’s een super tof jaar van maken. Naast de chiro speel ik ook nog voetbal bij de U21 van KSV Jabbeke.

Afbeelding Jitse

Jitse

Hallo allemaal! Mijn naam is Jitse en dit jaar start ik in Gent met Farmacie! Dit jaar wordt een kei-cool-super-leuk-fantastisch chirojaar! Tito’s, hou jullie maar vast! Tot binnenkort!

Afbeelding Gilles

Gilles

Dag Allemaal!! Ik ben Gilles en ik woon in Zerkegem. Ik studeer in elektromechanica in het VTI van Brugge. Ik sta dit jaar in de Keti's samen met Sam, samen we hopen we er een leuk jaar van te maken.

Afbeelding Sam

Sam

Hey'k ben Sam! Ik woon in Eernegem en ik studeer voor regentaat Wiskunde & IT aan VIVES Torhout. Samen met Sieben ben ik dit jaar de nieuwe groepsleider maar dit betekent niet dat ik geen leider meer ben van een groep! Ik sta dit jaar met Gilles in de Keti's. Ik hoop op een supertof chirojaar!

Leuke manier om nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen
Unsplashed background img 3